Ik heb een meldcode voor een vaccinatieafspraak

Jouw werkgever heeft een meldcode aan je verstrekt zodat je makkelijk een vaccinatieafspraak kunt plannen. Je kunt de afspraak plannen op een locatie en moment die voor jou uitkomt.

medi icon
Gezonde werkplek
Minder ziekteverzuim
Landelijke dekking
HOE EN WAT

Waarom jouw werkgever je heeft aangemeld?

In sommige beroepen lopen medewerkers een verhoogd risico op (infectie)ziekten, zoals het Hepatitis B- en het griepvirus. Voor jouw werkgever is het van belang om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat dit risico zoveel mogelijk voor jou wordt beperkt. In gesprek met jouw werkgever hebben we de vaccinatiemogelijkheden besproken. Jouw werkgever is bereid om die kosten voor je te dragen. Samen nemen we zo de verantwoordelijkheid voor een gezonde werkomgeving.

vaccinatie

Meer informatie over de vaccinatie-afspraak

 

Biedt een vaccinatie volledige bescherming?

Als je na een vaccinatie toch ziek wordt, ben je er meestal minder ziek van. De kans dat je een bijkomende ziekte krijgt, wordt hierdoor kleiner.

Waar en wanneer kan ik een afspraak plannen?

We hebben 20+ vestigingen in Nederland waar je een afspraak kunt plannen. Je bent dus niet gebonden om dit te doen in de plaats van jouw werkgever. Met een meldcode maak je een afspraak via de afspraakmodule op deze pagina. Je selecteert een tijdstip en plaats die het beste voor jou uitkomt. Jouw werkgever ontvangt automatisch een factuur voor de geplande afspraak.

Is de verpleging of arts die mij een griepprik geeft betrouwbaar?

Al onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en staan onder toezicht van een gespecialiseerde arts die beschikbaar is voor vragen en calamiteiten.

Wat kost een vaccinatie-afspraak?

Voor jou als werknemer brengt het geen kosten met zich mee. Jouw werkgever ontvangt automatisch een factuur voor de door jou geplande afspraak als je daarbij de meldcode gebruikt die door jouw werkgever is verstrekt.

Vaccinaties via Mediprevent

We kunnen het ons voorstellen dat je meer wil weten over onze dienstverlening op het gebied van beroepsvaccinaties. Deze dienst wordt door jouw werkgever aangeboden via ons bedrijf Mediprevent. Wij zijn al ruim 30 jaar specialist op het gebied van vaccineren, healthchecks en bloedonderzoeken.

Beroepsvaccinaties
Bekijk onze informatieve pagina over onze vaccinatiedienst voor werkgevers en werknemers.
onderzoek