Ik heb geen meldcode voor een vaccinatie-afspraak

Lees wat je kunt doen als je geen meldcode hebt ontvangen van jouw werkgever.

medi icon

Geen meldcode

Mijn werkgever heeft mij aangemeld maar ik heb geen meldcode gekregen

Neem contact op met jouw leidinggevende of de HR-afdeling van jouw bedrijf en geef aan dat je geen meldcode hebt gekregen voor het plannen van een vaccinatie-afspraak bij Mediprevent. Mocht jouw werkgever hier vragen over hebben dan kunnen zij contact opnemen met onze sales-afdeling.

Wel een meldcode maar hij werkt niet?

Geef dit door aan onze support afdeling, middels het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om het op te lossen.

Mijn werkgever biedt mij geen vaccinaties aan

Als je in een beroep werkt waar je een verhoogd risico loopt om infectieziekten op te lopen dat heeft jouw werkgever een zorgplicht om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Ga het dus nog even na bij jouw leidinggevende of hr-afdeling om te checken wat het beleid is. Mocht je hen willen attenderen op ons bestaan, ga naar onze pagina over beroepsvaccinaties, en stuur de link door aan je werkgever.

Je kunt ons ook een bericht sturen. We denken graag met je mee!

 

We zien je binnenkort graag bij ons terug!

 

Preventieve zorg ook voor de particuliere markt

Mediprevent bestaat al ruim 30 jaar en is deskundig op het gebied van vaccinaties, health checks en testafnames voor werkgevers en werknemers. Sinds 2002 leveren we ook diensten voor de particuliere markt. Bekijk hieronder ons aanbod.