Onze Groep

De Mediprevent Groep bestaat ruim 30 jaar en opereert met 25+ vestigingen door heel Nederland. Mediprevent geeft advies en helpt werkgevers om de juiste (preventieve) zorg te bieden voor hun medewerkers en heeft aan meer dan 150.000 cliƫnten zorg verleend. Daarnaast bieden wij zorgformules voor particulieren.

medi icon
In feiten en cijfers

Al ruim 30 jaar een onmisbare schakel

Sinds de oprichting in 1989 heeft Mediprevent ruim 150.000 cliĆ«nten behandeld. In cijfers zetten we per jaar zo’n 45.000 vaccinaties, schrijven we 10.000 malaria recepten uit, voeren we meer dan 30.000 consulten uit. In het afgelopen jaar voerden we daarbij 50.000 coronatesten uit.

 

Focus en markten

Iedereen gezond op het werk

Vanuit Mediprevent richten wij ons op werkgevers die ervoor willen zorgen dat hun werknemers gezond kunnen blijven werken. Ook verzorgen wij vaccinatietrajecten (voornamelijk hepatitis B) en bloedonderzoeken voor studenten en scholieren van zorgopleidingen, intussen doen we dit voor ruim 75+ onderwijsinstellingen, een marktaandeel van 55%. Met een meldcode kunnen werknemers of studenten hun vaccinatie gegevens inzien en ontvangen zij na het succesvol afronden een bewijs van vaccinatie.

griepvaccinaties

Ondernemen vanuit overtuiging

TOEZICHT EN KWALITEIT

Het leveren van goede zorg vinden we heel belangrijk. Daarom werken wij enkel met BIG-geregistreerde verpleegkundigen en artsen die door het LCR (Landelijke Coƶrdinatiecentrum Reizigersadvisering) zijn opgeleid tot reizigersverpleegkundigen en regelmatig worden bijgeschoold. Ook zijn er inhoudelijk eindverantwoordelijke artsen aan ons verbonden. Er werken bij ons ruim 80 BIG-geregistreerde verpleegkundigen en we zijn een LCR Erkend vaccinatiecentrum.

Kwalitatieve zorg

Al onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en deskundig op het gebied van preventieve zorg. Voor onze labels Vaccinaties op reis en Soa Clinic hebben wij de volgende bijzonderheden op het gebied van kwaliteit:

Reisvaccinaties

Verantwoordelijke arts:

drs. M.M.T. Vink
Arts Reizigersgeneeskunde LCR
AGB -code: 84115036
BIG-nummer: 19051371501

Inschrijving BIG-register

 

De vaccinatie-adviezen die door Vaccinaties op Reis ovan Mediprevent worden gegeven zijn gebaseerd op de richtlijnen van het Landelijk Coƶrdinatiecentrum Reizigersadvisering en worden minimaal eens per maand actueel gehouden.Ā Het LCR is een onafhankelijke instantie waar experts op het gebied van reizigersgeneeskunde en tropengeneeskunde zitting in hebben.

Soa Clinic

Bij een soa-consult op een vestiging van Soa Clinic van Mediprevent, krijgen cliƫnten uitsluitend te maken met een BIG-geregistreerde verpleegkundige die hen adviseert over soa-thuistesten. Voor de analyse van al onze soa-testen werken wij samen met onze partner Medisch laboratoria Dr. STEIN. Dit lab is ISO gecertificeerd (ISO 15189) en voldoet aan alle kwaliteitseisen. De laboratoria verwerken exact dezelfde testen voor huisartsen en de GGD. Als een testuitslag positief is, dan weten wij precies welke vervolgstappen genomen moeten worden. Aan ons is Koen Gorgels, arts seksuele gezondheid, verbonden die hier op toe ziet.

Klant worden?

Naast zakelijk ook preventieve zorg voor particulieren

Al bijna 20 jaar is de MediPrevent Groep ook deskundig op het gebied van vaccinaties, health checks en testafnames voor de particuliere markt. Zo werd in 2002 Vaccinatiesopreis.nl opgericht en in 2020Ā  Vaccinatiewijzer.nl Bekijk de labels hieronder.

Historie

MediPrevent bestaat al ruim 30 jaar

Vanuit Mediprevent richten wij ons op werkgevers die ervoor willen zorgen dat hun werknemers gezond kunnen blijven werken. Ook verzorgen wij vaccinatietrajecten (voornamelijk hepatitis B) en bloedonderzoeken voor studenten en scholieren van zorgopleidingen, intussen doen we dit voor ruim 75+ onderwijsinstellingen, een marktaandeel van 55%. Met een meldcode kunnen werknemers of studenten hun vaccinatie gegevens inzien en ontvangen zij na het succesvol afronden een bewijs van vaccinatie.

Zin in de toekomst?

 

Werken bij Mediprevent

Solliciteer bij ons bedrijf

Wij kijken uit naar uitbreiding van ons team. Bekijk hier onze vacatures. Je gaat onderdeel uitmaken van een professioneel team die hart heeft voor haar klanten. In ons werk dragen wij onze waarde ‘gezond op het werk’ in alle facetten uit. Heb je de kwaliteiten in huis en pas je bij ons? Stuur ons je c.v. en motivatie!

Al onze vacatures

We hebben op dit moment de volgende vacatures. Ben je op zoek, maar staat jouw droomfunctie er niet tussen, maar spreekt een toekomst bij Mediprevent je wel aan? Stuur gerust een open sollicitatie.

HBO verpleegkundige voor eigen spreekuur, voor verschillende locaties in Nederland

Vaccinaties op Reis groeit. Daarom zoeken we verpleegkundigen die zin hebben om reizigersverpleegkundige te worden met een eigen spreekuur!Ā Voor onze vestigingen in: Alkmaar, Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg of Utrecht.Ā Lijkt dit je wat? Lees verder!

(Basis)arts voor eigen spreekuur, voor verschillende locaties in Nederland

Vaccinaties op Reis zoekt per direct (basis)artsen voor verschillende locaties. Heb je de opleiding tot reizigersgeneeskundig arts nog niet gevolgd? Dan zijn wij bereid om deze opleiding voor jou te betalen.Ā Lijkt het je leuk om een eigen winkeltje te runnen? Om zelfstandig te werken in de wereld van de reizigersvaccinaties? En vind je het prettig om een aantal uur per week extra te werken?Ā Lees verder!

Video’s over “Werken bij”

Nieuwsgierig naar hoe het in de praktijk is om bij ons te werken? Bekijk hieronder onze videos.

Vragen? Neem contact op met HR