Diensten

Bekijk hier het overzicht van al onze diensten.

medi icon
Griepvaccinaties

Klachtenvrij werken is wel zo fijn

Door de coronapandemie vinden medewerkers het extra fijn als zij in een klachtenvrije omgeving kunnen werken. Als werkgever kun je de griepprik aanbieden voor elke werknemer.

 

griepprik
Beroepsvaccinaties

Vaccineren op werk geeft zekerheid

In sommige beroepen hebben medewerkers een verhoogd risico op (infectie)ziekten, zoals hepatitis B, griep, difterie, tetanus of polio. Als werkgever wil je dit risico zoveel mogelijk beperken.

 

Preventief onderzoek

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort kun je bij ons terecht voor preventieve gezondheidsonderzoeken. Laat jouw gegevens bij ons achter als je de mogelijkheden voor jouw werknemers wil bespreken.

 

preventief onderzoek
80% merkt niets van een soa

Soa Clinic

In Nederland komen verschillende soa’s voor. Meestal worden soa’s overgedragen door onveilige seks. Soa Clinic geeft discreet en betrouwbaar, zekerheid over een soa besmetting. Daarbij geven we aandacht aan het feit dat veel soa’s niet direct klachten geven maar wel schadelijke gevolgen hebben.

 

 

soaclinic
Zorgeloos reizen

Vaccinaties op reis

Met ruim 45.000 vaccinaties per jaar is onze LCR gecertificeerde Vaccinaties op Reis specialist op het gebied van reisvaccinaties. Reizigers kunnen rekenen op deskundig advies over gezond blijven tijdens de reis, handige producten, voorzorgsmaatregelen en welke vaccinaties en/of medicatie raadzaam zijn.

 

reisvaccinaties
Online kennisbank over vaccinaties en inentingen

Vaccinatiewijzer

Vaccinatiewijzer is dé informatie autoriteit voor vaccinaties en inentingen. Mediprevent maakt via dit platform diepgaande informatie over alle soorten infectieziekten en vaccinaties toegankelijk en beschikbaar voor iedereen die hiermee te maken krijgt.

 

vaccinatie
Samen tegen corona

Coronatesten

Als antwoord op de corona-uitbraak begin 2020, lanceerden wij coronatesten.nl om bedrijven en hun medewerkers en particulieren in de gelegenheid te stellen zich snel en adequaat te testen op het Covid-19 virus middels een PCR-test, sneltest of serologische test. Zelfs nu er gevaccineerd is tegen het coronavirus blijft testen belangrijk om de rondgang en nieuwe varianten van het virus te beperken.

 

coronatesten
Klant worden?