Over Medi Prevent

Medi Prevent maakt onderdeel uit van de Medi Prevent Groep waartoe ook Prevent Vaccins en Vaccinaties op Reis behoren. We zijn een landelijk opererende organisatie met 18 vestigingen door heel Nederland. Medi Prevent verleent zorg aan medewerkers van bedrijven en instellingen. Hierbij valt te denken aan vaccinaties, health checks, bloedtesten, corona PCR testen, corona sneltesten, en het afgeven van Non-Covid verklaringen.

De Medi Prevent groep bestaat al meer dan 20 jaar en heeft al meer dan 100.000  cliënten zorg verleend. We werken samen met onze opdrachtgevers om preventief te zorgen voor personeel.

Met onze persoonlijke, op maat gemaakte aanpak dragen wij bij aan gezonde werknemers binnen uw organisatie. Onze mensen hebben hart voor de zorg en stellen in alles wat zij doen de gezondheid van uw werknemers voorop. We helpen u graag door een stukje van de zorg voor uw werknemers uit handen te nemen. Hiervoor maken wij gebruik van creatieve en vernieuwende oplossingen.

De informatie op deze site is samengesteld door een reizigersgeneeskundig arts. De vaccinatie-adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering en worden minimaal eens per maand actueel gehouden.

Het LCR is een onafhankelijke instantie waar experts op het gebied van reizigersgeneeskunde en tropengeneeskunde zitting in hebben.

Ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Dreef 32 in Haarlem. Daarnaast hebben wij door heel Nederland vestigingen voor de afname van testen en het laten uitvoeren van vaccinaties.