Cliëntenraad

Doe mee aan onze cliëntenraad

Bij MediPrevent streven we ernaar om onze dienstverlening te verbeteren door naar onze cliënten te luisteren en hun stem actief te betrekken in onze besluitvorming. Daarom zijn we op zoek naar geïnteresseerde cliënten of patiënten die willen meewerken aan de oprichting van onze allereerste cliëntenraad.

Wat is een cliëntenraad?

Een cliëntenraad is een waardevol platform waar vertegenwoordigers van cliënten of patiënten samenwerken met de zorginstelling. Het is een plek waar meningen worden gehoord, ideeën worden gedeeld en waar gezamenlijk wordt gewerkt aan het verbeteren van de zorg en dienstverlening.

Waarom meedoen?

Als lid van de cliëntenraad krijg je de kans om:

  • Invloed uit te oefenen: Jouw stem en perspectief direct te laten meewegen in beslissingen over onze dienstverlening.
  • Samen te werken: Met andere cliënten en zorgprofessionals te werken aan verbeteringen.
  • Onze dienstverlening te verbeteren: Actief bij te dragen aan de kwaliteit en effectiviteit van onze dienstverlening.

Hoe kun je meedoen?

We zijn op zoek naar enthousiaste cliënten of patiënten die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de oprichting van onze cliëntenraad. Wil je jouw stem laten horen en meewerken aan een betere zorgervaring voor iedereen? Neem dan contact met ons op via info@mediprevent.nl en laat ons weten dat je graag wilt meedoen.

Jouw rol

Bij MediPrevent geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen zorgverleners en cliënten. Jouw betrokkenheid bij de vorming van onze cliëntenraad is van onschatbare waarde en zal een directe impact hebben op de zorg die we bieden.

 

We kijken uit naar jouw deelname en naar de mogelijkheid om samen onze dienstverlening te verbeteren.

 

Met vriendelijke groet,
Team MediPrevent