(Basis)arts voor eigen spreekuur
voor verschillende locaties in Nederland

Lijkt het je leuk om een eigen winkeltje te runnen? Om zelfstandig te werken in de wereld van de reizigersvaccinaties? En vind je het prettig om een aantal uur per week extra te werken?

medi icon

De vacature:

Voor onze vestigingen in:

Alkmaar, Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg of Utrecht

VaccinatiesOpReis zoekt per direct (Basis)artsen voor verschillende locaties. Heb je de opleiding tot reizigersgeneeskundig arts nog niet gevolgd? Dan zijn wij bereid om deze opleiding voor jou te betalen.

Het gaat om een functie voor 4- 8 uur per week. In de periode mei t/m augustus is het bij ons drukker dus verwachten we dat je meer beschikbaar bent. En tenslotte zou het fijn zijn als je bij ziekte of bijvoorbeeld vakantie een collega uit de brand kunt helpen.

Taken en verantwoordelijkheden

Je geeft als reizigersarts voorlichting over het voorkomen van infectieziekten en andere gezondheidsrisico’s. De reizigersspreekuren worden aangeboden op meerdere locaties. Tijdens het spreekuur indiceer je vaccinaties en profylaxe die nodig zijn voor de reis van de cliënt. Deze vaccinaties zijn afhankelijk van reisdoel, reisduur en de gezondheid van de reiziger. Tevens streef je daarbij naar het vergroten van je actuele deskundigheid en benodigde kennis binnen het vakgebied. Daarbij schroom je niet je kennis over te dragen naar cliënten, collega’s en andere betrokkenen. Wij zoeken voor deze vacature artsen die flexibel inzetbaar zijn voor spreekuren op verschillende dagdelen en in overleg eventueel op zaterdag.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Jij bent een (basis)arts;
  • Jij hebt een geldige BIG registratie;
  • Jij hebt minimaal twee jaar recente werkervaring;
  • Jij hebt een hands on mentaliteit, bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;

Arbeidsvoorwaarden

  • Een flexibel contract met uren in overleg;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris;
  • Een dynamische functie met afwisselende werkzaamheden en veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen binnen het vakgebied;

Soort dienstverband: Deeltijd

Bij belangstelling voor deze vacature zien we graag je motivatie en CV met referentie tegemoet, via mnederkoorn@mediprevent.nl.

 

Sociale media

Volg ons

Niet gevonden wat je zoekt? Hou onze socialmedia kanalen in de gaten voor updates over Mediprevent Groep! We zien je graag terug in ons netwerk!