Reisvaccinaties

Wanneer u of uw werknemers voor zaken naar het buitenland moeten, wilt u natuurlijk dat iedereen goed voorbereid op reis kan. Het is belangrijk om de juiste vaccinaties voor de betreffende locatie(s) te laten doen. Zo kunnen wij u informeren en adviseren over onder andere de verplichte en aangeraden vaccins voor de betreffende bestemming(en).

De vaccinaties kunnen plaatsvinden op een van onze locaties of bij uw organisatie. Wij bieden de mogelijkheid om voor uw bedrijf een een specifieke meldcode aan te maken. Daarmee kunt u als bedrijf medewerker(s) aanmelden die voor een reisvaccinatie in aanmerking komen. Via die meldcode kunnen zij een afspraak maken bij een van de vestigingen van onze dochteronderneming Vaccinaties Op Reis en zich op die manier laten vaccineren.Wij lichten de mogelijkheden graag nader toe in een persoonlijk gesprek. U kunt contact met ons opnemen via sales@mediprevent.nl.

Particuliere reisvaccinaties

Het is tevens mogelijk om u als particulier te laten vaccineren voor reizen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website van onze dochteronderneming Vaccinaties Op Reis.

Aangesloten bij het LCR

Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Al onze adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen van het LCR. Door aansluiting bij het LCR kunt u in veel gevallen aanspraak maken op vergoeding van de reisvaccinatie bij uw zorgverzekeraar.

Let op! Vanwege de Corona uitbraak eisen sommige landen een COVID vrij verklaring, voordat u het land mag betreden.

Heeft u vragen over onze vaccinaties en diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 023 524 7979 of sales@mediprevent.nl. Wij helpen u graag.